Ovi znaci su izgubili svoju srecu,i sada im sledi kajanje zbog pogresnih postupaka i odluka…

Ovi znaci su izgubili svoju srecu,i sada im sledi kajanje zbog pogresnih postupaka i odluka…

2. Marta 2023 0 By Dejana

  JARAC

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ste vi vec shvatili gde ste pogresili.

Vi ste bili voljeni ali vam je bilo malo. Zeleli ste  da imate svoju slobodu i da se ne smirujete, a voljena osoba je zelela mir, zajednicki zivot… Dom i porodicu.

Imali ste srecu ali niste umeli da je cuvate i sada je doslo vreme da se kajete. U redu je sto ste zeleli da ucinite onako kako ste hteli, ali sada nemate prava da se kajete i da zovete tu osobu. Da joj remetite mir. Ona je dobila ono sto je zelela i sada ima nekoga ko je spreman da je voli i usreci onako kako zeli i kako zasluzuje.

Neki pripadnici vaseg znaka su nesvesno jako povredili nekoga do koga im je stalo. Mozda je to prijatelj, mozda clan porodice. Velike su sanse da ste od te osobe sakrili nesto jako vazno i da je ona saznala o cemu je rec.  Sada bi ste sve dali da mozete da ispravite tu gresku. No, ta osoba je digla ruke od vas i vise nikada nece moci da vas voli i da vam veruje kao nekada.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jasno vam je gde ste pogresili i sada vas je stiglo kajanje, ali vreme  se ne vraca. Srecu ste imali i mogli ste da uzivate kraj te osobe ali prosto ste krenuli nekim drugim putem. Sada vam je jasno da svako  od nas pre ili kasnije dobije ono sto zasluzuje.  Karma postoji, bas kao i pravda.  Mogli ste da imate bas sve ali vam je sve bilo malo.  Sada vam je konacno jasno da nekada samo treba da uzivamo u onome sto imamo umesto sto zelimo jos i jos, pa bez svega ostanemo…

Stranice: 1 2