Ljubav u sledecoj sedmici:Evo kome ce doneti ostvarenje velike zelje!

Ljubav u sledecoj sedmici:Evo kome ce doneti ostvarenje velike zelje!

3. Marta 2023 0 By Dejana

Dragi nasi,evo prilike da zavirite u ljubavnu buducnost i saznate sta vas ceka u danima pred nama…

 

OVAN

Vama ce ljubav biti na prvom mestu. Znak ste koji je prosao mnogo toga ali nema nimalo sumnje da vam sada sledi period kada ce cuda biti moguca.  Razmislite o tome sta je ono sto zelite.

 

BIK

Konacno cete saznati da vas neko voli i da postoji neko na koga mozete da se oslonite. Sledi vam jako lep period  i nema nimalo sumnje da vam tek dolaze dani za ljubav.  Sada je doslo pravo vreme da ucinite onako kako vam nalaze vase srce.

 

BLIZANCI

Moramo da kazemo da su pred vama dani za ljubav.  Postoji neko ko vas voli i ko ce vam u danima koji su pred nama svoju ljubav dokazati i pokazati na delu.  Ova sedmica ce vama biti talicna.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Morate da se zapitate sta je ono sto zelite. Postoji neko na koga mozete da se oslonite.  Samo idite korak po korak ka ostvarenju svoje zelje.  Uz samo malo srece cete moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste do sada samo mastali.

 

LAV

Ljubomora ce vam biti veliki problem kada su u pitanju dani koji su pred nama.Vi ste znak koji ce iskreno uzivati narednih dana ali  vam je previse stalo i strah vas je da ne izgubite osobu koju volite. Nije vam lako, ali niste u pravu.

 

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan rak.  Da je iskren, da je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.   Moramo da kazemo da je vazno da mu uzvratite ljubav za ljubav jer je on to zasluzio.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2