Dnevni ljubavni horoskop za 5.mart:Vazno je da donesete odluku!

Dnevni ljubavni horoskop za 5.mart:Vazno je da donesete odluku!

4. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Vrlo ste ovih dana uznemireni i cinjenica je da vam nista ne ide onako kako bi ste zeleli. Sve vise razmisljate o jednom raku i razocarani ste sto on ne ume da vam uzvrati istom merom. Ovo ce biti dani kada ljubav moze da pobedi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacno i vama dolaze dani za romansu. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada ce ljubav da pobedi. Dugo ste cekali na srecu i sada je doslo pravo vreme da se okrene i vase kolo srece.

 

 STRELAC

Ljubomorni ste i ne znate kako da se ponasate…Vazno je da znate da vas voljena osoba voli i da je iskrena prema vama. Mnogo gresite sto sumnjate u nju, nije zasluzila vase takvo ponasanje… Mislite o tome.

 

 JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas neko voli. Da postoji neko na koga mozete da se oslonite i neko ko ce vam biti oslonac i podrska u svemu. Slede vam dani za romansu i dani kada ljubav moze da pobedi.

 

VODOLIJA

Konacno su pred vama dani za  iznenadjenja. To je ono sto moramo da kazemo. Dugo ste cekali na to da vam se ostvari zelja i napokon sve dolazi na svoje. Jako vam znaci sto je jedan rak uz vas.

 

 RIBE

Konacno, dani za romansu su pred vama. Treba da imate na umu da je vazno da znate da vas neko voli. Uskoro ce doci do toga da se i uverite u emocije te osobe.  Samo je bitno da ni u kom slucaju ne odustajete od onog do cega vam je stalo.

Stranice: 1 2