Ribe znak koji ima dusu, njima mozete slepo verovati !

Ribe znak koji ima dusu, njima mozete slepo verovati !

4. Marta 2023 0 By Luca

Kada  joj neko dokaze da je vredan njene ljubavi skoro da nema toga sto nezna riba za tu osobu nece uraditi. Naravno, vazno je reci da je ona neko ko  igra posteno i fer. Sto znaci da bas nikada nece graditi svoju  srecu na  suzama  drugih ljudi.

Ako se pitate da li je novac, karijera, posao…  vazan deo  zivota jedne ribe, moramo reci da  nije. Naravno da zeli da ima za normalan,  kvalitetan zivot ali je vazno da kazemo da   joj nikada novac  ne moze   zameniti ono sto je pravo. Ono sto se ne kupuje, a to je ljubav.

Riba je znak koji ume da bude najjaci onda kada je tesko i to je ono sto mnoge   iznenadi.

Jer, ona deluje nezno i krhko ali je zapravo osoba koja u svojoj dusi itekako nosi snagu da se izbori u onim teskim  trenucima. Za kraj  cemo reci da je najveca zelja jedne ribe da usreci one do kojih  joj je stalo. Ali, to nije sve. Riba je neko ko ume da misli i o sebi, jer   je  predrasuda da ona uvek  nesebicno razmislja i da   dopusta da njen zivot prodje u   cekanju na bolje dane.

Pridruži se u našu grupu ako si RIBE i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Riba je jedno   veoma organizovano bice. Ali, cinjenica je da joj je na prvom mestu da se ostvari na polju emocija.

Mozemo da kazemo da je ovo  znak koji ume da bude najbolji, ali isto tako  znak kojeg ta dobrota skupo kosta.  Slagali bi smo vam kada bi smo rekli da su ribe miljenice sudbine. Nisu… One vrlo cesto pate i placu.

Ali, uvek dodje dan kada za tu dobrotu budu nagradjene.

Stranice: 1 2