Marija je zena koja u svom srcu nosi svu ljubav ovog sveta!

Marija je zena koja u svom srcu nosi svu ljubav ovog sveta!

5. Marta 2023 0 By Dejana

 Moramo da kazemo da zena koja nosi ovo ime vazi za nekog ko zna sta hoce…

Zena Marija je u svakm slucaju  prava dama. Ona je neko ko zna sta hoce i ko nikada ne odustaje od onog sto naumi. Dace vam svoju dusu i uvek ce na svaki nacin biti u stanju da vas usreci i da vam bude oslonac i podrska.

Zena je koja ce vam dati svoju dusu i koja ce umeti da vas usreci kao niko na svetu. Retko ko moze da bude kao ona jer je bila i ostala dama koja ce vam dati svoju dusu i svoje srce na dlanu.

Zena je koja dobro zna da zivot nije lak i ona i ne ocekuje da bude. Uvek ce nastojati da vas usreci i moguce je da ne odustaje bas nikada od onog sto naumi.  Bitno je da kazemo da je ovo neko na koga cete moci da se oslonite i ko ce na delu dokazati da na ovom svetu postoje ljudi koji su spremni da pomognu, da usrece i da se nadju onima do kojih im je stalo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Zena koja nosi ovo ime ce biti odana i verna. Samo znacenje imena Marija ima prevod “voljena zena” sto je sam pokazatelj toga koliko je ona sama po sebi posebna. Dace vam svoju ljubav i uvek ce pokusavati da usreci one do kojih joj je stalo. Jako je vazno da kazemo da je ovo prava dama koja ce itekako umeti da vam bude prijatelj i oslonac onda kada naidju teski dani.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2