Karmicke promene i ostvarenje zelja,ali nekome i kazna za losa dela!

Karmicke promene i ostvarenje zelja,ali nekome i kazna za losa dela!

22. Marta 2023 0 By Dejana

  Zivot je cudo, ali karma postoji.I znajte da svako  dobije ono sto zasluzuje, jer pravda je mozda spora, ali je dostizna…

 

RAK

Vama slede karmicke promene.  Vi ste bili i ostali znak koji je uvek bio tu za one koje voli.  Bas zato sto imate divno srce.   Vi ste osoba koja je navikla da cini onima oko sebe, a vama samima kako bude.  Osoba ste koja je nebrojeno mnogo puta mislila o drugima, ali sada su konacno pred vama dani kada ce vama uslediti nesto jako lepo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Moramo da kazemo da je izvesno da ce doci do toga da vam se u zivot vrati jedna osoba iz vase proslosti. Mozda je to neko ko vas je jako povredio…  Neko je u medjuvremenu shvatio koliko vi vredite…  Da li cete toj osobi dati sansu ili ne, to samo vi  znate, ali morate imati na umu da je  zaista sve moguce..

 

VODOLIJA

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da slede promene koje niko od vas nije ocekivao. Vi ste znak koji je cinio dobro i koji je svima pomagao, a sada je doslo vreme da karma uradi svoje i da vama krene na bolje.

Vazno je da se prepustite onome sto zelite i da znate da imate prava da cinite sebi i da pokusavate sebi da ugodite.

Jedna osoba iz vase blizine oseca nesto jako i znacajno prema vama.Ako odlucite da joj date sansu imajte na umu da bi itekako mogla da vas usreci.  Samo je vazno da imate na umu da nekada  treba da ucinite onako kako vam nalaze vase srce, a  ne ego.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2