Istina koja vam se nece svideti:Jednom znaku do kraja maja slede suze!

Istina koja vam se nece svideti:Jednom znaku do kraja maja slede suze!

4. Maja 2024 0 By Dejana

 Maj je poceo. I dok ce, za neke znakove, mesec biti kao iz snova, bice i onih koji ce doziveti razocarenje.

 

 OVAN

Istina sledi. Dakle, vi ste znak koji ce do kraja maja morati da se pomiri sa tim da voli nekoga ko vas nikada nece voleti. I ma koliko da vas to bolelo, ne mozete da uradite nista osim da se pomirite sa tim. To je prosto tako, to je zivot.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme za promene. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo.Do kraja maja ce uslediti niz promena na bolje i jasno je da ce neko da vam svoju ljubav dokaze na delu.

 

BLIZANCI

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. To je poruka koju sada imamo za vas. Jasno je da postoji neko do koga vam je jako stalo ali samo treba da budete iskreni. Jasno je da neke istine mogu da slome srce ali istina je oduvek bila najbolji moguci izbor.

 

RAK

Ono sto treba da znate jeste da je vazno da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je iskren i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ucinite onako kako nalaze srce, a ne kako drugi misle da bi ste trebali. Bice ovo jako lep period bez imalo sumnje.

 

 LAV

Moramo da kazemo da je ovo vas srecan period. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Ucinite onako kako nalaze vase srce. Bice ovo jako lep period i nema nimalo sumnje da sreca tek moze da usledi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DEVICA

Ovo je prilika da se posvetite sebi. Da znate da je doslo vreme da mislite na sebe i na ono do cega je vama stalo. Sreca je tu, a vi ste neko ko ce tek moci da kaze da je uspeo u svojim namerama i dosao do svog cilja. Vi ste to zeleli i konacno se i desilo.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2