Dnevni ljubavni horoskop za 12.mart:Evo kome nedelja donosi kraj ljubavi…

Dnevni ljubavni horoskop za 12.mart:Evo kome nedelja donosi kraj ljubavi…

11. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Vrlo je vazno da kazemo da ste voljeni. Da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Uz samo malo srece ce doci do toga da se uverite u neciju ljubav. Razmislite o tome sta je ono sto zelite jer su cuda moguca.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ova nedelja vama doneti lose vesti. Vase srce ce biti slomljeno i doci ce do kraja ljubavi. Ako ste u vezi sledi vam raskid, ako ste slobodni onda stizu lose vesti od osobe do koje vam je stalo.

 

 STRELAC

Ova nedelja nece doneti ono sto zelite.To ne znaci da treba da ocajavate vec da prosto uzivate u onom sto vec imate. Cini se da su vasa ocekivanja sada prevelika. Da  zelite jos i jos, a ne znate da cuvate to sto vam vec pripada.

 

JARAC

Ova nedelja ce biti dan za vas. Treba da razmislite sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa svojim zeljama. Samo nemojte odustajati i nemojte nikom dozvoliti da vam daje laznu nadu.

 

 VODOLIJA

Jedan rak vas voli i u to nema nimalo sumnje. Uz samo malo srece ce doci do promena na bolje. Jedan ovan je uz vas i voli vas svim srcem. Razmislite sta je ono sto zelite i idite ka svojim zeljama. Ovo je jako lep period.

 

 RIBE

Morate imati na  umu da dolaze dani za ljubav i imajte na umu da tek dolaze dani za iznenadjenja. Postoji neko ko jedva ceka da mu date sansu ne bi li vam dokazao svoju ljubav. Cuda su moguca u svakom slucaju.

Stranice: 1 2