Dnevni ljubavni horoskop za 12.mart:Evo kome nedelja donosi kraj ljubavi…

Dnevni ljubavni horoskop za 12.mart:Evo kome nedelja donosi kraj ljubavi…

11. Marta 2023 0 By Dejana

  Dok jedne ljubavi tek pocinju i radjaju se, uvek ima onih koje se zavrsavaju…

 

 OVAN

Nedelja koja je pred nama ce vama doneti priliku da se zapitate sta je ono sto zelite. Mnogo vam znaci jedan rak i nema nimalo sumnje da je iskren prema vama, i da oseca isto. Svakako da sada samo treba da cuvate ono sto imate.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BIK

Vrlo je vazno da kazemo da je jedan rak uz vas i da vas voli svim srcem. Razmislite o tome i zapitajte se sta je ono sto zelite. Uz samo malo srece ce doci do toga da se uverite u neciju ljubav. Svakako da ste nekome jako vazni.

 

 BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da idete u korak sa svojim zeljama. Nekome ste dragi i vazni i postoji neko na koga mozete da se oslonite. Ljubav moze da pokuca na vasa vrata.

 

 RAK

Sledi nedelja kada ce vasem  znaku srce biti slomljeno. Doci ce do toga da se uverite da osoba prema kojoj gajite emocije nije iskrena prema vama. Necete ni sami znati sta je ono sto je za vas najbolje. Slede vam teski dani.

 

 LAV

Vaga o kojoj mislite nije osoba koja zasluzuje vasu ljubav. Ona itekako ima tajne. Vi mislite da je to ono pravo, ali nazalost nije. Razmislite o tome i idite korak u korak sa svojim zeljama. Ono sto moramo da kazemo jeste iznenadjenja slede.

 

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto zelite. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Razmislite o tome sta vam tacno treba i vodite se time.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2