Dok svima ugodis,dok svakome pomognes,dok druge usrecis…Na sebe i zaboravis!

Dok svima ugodis,dok svakome pomognes,dok druge usrecis…Na sebe i zaboravis!

11. Marta 2023 0 By Dejana

Divno je biti toliko nesebican i toliko dobar covek ali jednom moras da prestanes sa tim.

Jednom ce ti biti zao kada shvatis da si  prokockala svoj zivot tako sto si  uvek marila samo  za druge. Jednom ce ti biti zao i jednom ces silno da zelis da vratis vreme i da pocnes neke stvari ispocetka, ali zivot se ne vraca. Ti si zena koja je navikla da bude tu  za druge ali moras da naucis da mislis na sebe. Da brines o sebi…

Uvek si mislila na one koje volis, bila ona koju su zvali kad im je bilo tesko. Uvek si mislila na to da je dobro onima oko tebe  pa makar to znacilo da ti sama patis. Uvek su ti na prvom mestu bili svi drugi dok na svoje  zelje nikad nisi misilila, dok o njima nikad nisi marila.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Svima si bila i ostala prijatelj i oslonac, osim samoj sebi. Svima si bila i ostala prijatelj, podrska, ljubav, samo si na samu sebe zaboravila. I to ti je greska. Greska koju jos uvek mozes da ispravis.

Imaj na umu da nemas dva zivota i da neces moci da vratis vreme. I da je doslo vreme da mislis na sebe i cinis nesto lepo  za sebe. I svima koji to ne znaju i svima koji to ne razumeju, i svima koji nisu u stanju da te vole kako zelis… Reci zbogom. Imaj na umu da nemas dva zivota i da je taj jedan sto ga imas previse kratak da bi samo na druge mislila.

Pocni da cinis lepo za sebe…

Stranice: 1 2