Njima niko nista ne moze:Ovi znaci su najjaci,posebni i dragoceni!

Njima niko nista ne moze:Ovi znaci su najjaci,posebni i dragoceni!

11. Marta 2023 0 By Dejana

Danas vam pricamo o zodijacima koji imaju “ono nesto”… Mnogi bi sve dali da ih imaju pored sebe, a mnogi  i da budu kao oni…

 

 SKORPIJA

Nije da vama niko nista ne moze. Vi ste samo znak koji smatra da ne postoje granice za ono sto zelimo. Posebni ste i svesni ste toga. Vi niste  i nikada necete biti znak koji gradi svoju srecu na tudjim suzama. Vi niste los covek koji samo mari za to da njemu bude lepo, a svima ostalima kako bude.

Vi ste samo znak koji je borac sam po sebi i koji tacno zna sta je ono sto zeli. Vi ste  samo znak koji ume da ide kroz zivot i koji je voljen, i svestan toga koliko vredi.

Osoba ste koja je uvek tu za one koje voli ali moramo da kazemo da vas zivot bas nikad nije bio lak. Prosli ste mnogo toga ali  je izvesno da bas nikad niste odustali od onog sto zelite. Voljeni ste, i spremni ste uvek i zauvek da budete oslonac za one koji su vam vazni.

Poznati ste kao neko ko cini dobra dela i ko dobroj karmi moze i treba da se nada.Najlepse od svega kada ste vi u pitanju je vase veliko srce. Srce koje ume i zna da voli, srce koje je odano i verno i koje je uvek tu za voljene ljude. Najjaci ste, jer vas zivot stalno lomi ali vi ne odustajete vec uvek izlazite jaci i jaci iz svakog problema…

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BLIZANCI

Istina je da vi niste miljenik sudbine. Da za vas ne moze da se kaze da ste imali ili da imate mnogo srece u zivotu. Mozemo cak da kazemo da ste znak koji je prolio more suza ali ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da tek dolaze dani za ljubav, dani za iznenadjenja…  Istina je da vi niste  znak koji dobija srecu koju zasluzuje ali ste zato najveci borac.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2