Sreca,horoskop i predivna desavanja!Obradovacemo ove znakove zodijaka!

Sreca,horoskop i predivna desavanja!Obradovacemo ove znakove zodijaka!

20. Aprila 2024 0 By Dejana

Ako ste rodjeni u ovim znacima zodijaka, znajte da je sreca konacno tu, i da ste je vi i zasluzili.

 

BIK

Dragi bikovi, sledi vam divan period.

Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli onda ste to vi. Vazno je da kazemo da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu i u to nema nimalo sumnje. Postoji neko ko vas voli, neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac, podrska, rame za plakanje.

Moramo da kazemo da je jasno da jedna osoba iz vase blizine vec neko vreme prema vama gaji divne emocije. Ukoliko odlucite da joj date sansu nema bas nimalo sumnje da ce biti spremna da vas voli na pravi nacin i da vas usreci onako kako vi zelite.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da je ovo period tokom kojeg cete uspeti u svemu sto naumite ali da je pre svega sjajan period za napredovanje na polju emocija. Ukratko, doslo je vreme da cinite onako kako zeli srce jer cete u tom slucaju moci da kazete da ste konacno srecni.

Naravno, ne treba nikome da dajete laznu nadu, to je ono sto moramo reci. Budite iskreni ma koliko da vas to skupo kostalo. Bice ovo period koji moze da promeni bas sve.

 Nastavak na sledecoj strani…

 

JARAC

Dragi jarcevi,doslo je vreme za vas i za vasu srecu. Postoji neko iz vase proslosti ko sa vama zeli jos jednu priliku. Da li cete toj osobi dati istu, to je samo na vama ali nema sumnje da je ona iskrena.

Da zeli sa vama mnogo toga i da je ovo sjajan period za vas. Mozda vas je ta osoba silno povredila ali sada su konacno pred vama dani tokom kojih cete shvatiti da se kaje i da se promenila. Nemojte ocekivati cudo vec se prosto ponasajte u skladu sa svojim zeljama i potrebama i ucinite onako kako vi smatrate da treba.

Jasno je da mozete biti srecni.

Takodje, ovo je period kada cete i na polju karijere moci da kazete da ste nagradjeni za rad i trud. Da upoznate nekoga ko ce vam mozda cak dati i poslovnu ponudu iz vasih snova. Bas sve ce biti moguce, i neko ste kome sledi niz divnih iznenadjenja.

Nemojte ni u kom slucaju sumnjati u sebe i misliti da niste dorasli zadacima koji vas cekaju jer nema bas nimalo sumnje da jeste.

Takodje, ovo je i period kada ce vam se javiti neko iz proslosti,ili prosto vratiti u vas zivot. To je osoba koja vec neko vreme nije pored vas ali koja vas iskreno voli.

To je verovatno clan porodice ili prijatelj ili prosto osoba od vaseg najveceg poverenja.

Jako vam je nedostajala ali sada se vraca u vas zivot sa namerom da u njemu i ostane i to je najveca moguca istina.

Ako ce neko moci da kaze da je konacno srecan, cestitamo vam, to cete biti vi. I to je najveca istina, razmislite o tome.