Ovi znaci ce odluciti da okrenu ledja proslosti:Vreme je za novi pocetak i novu ljubav…

Ovi znaci ce odluciti da okrenu ledja proslosti:Vreme je za novi pocetak i novu ljubav…

11. Marta 2023 0 By Dejana

 STRELAC

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada ce sve doci na svoje. Dakle  vi ste znak kojeg tek cekaju velike promene i koji ce tek moci da kaze da je dobio srecu koju zeli i koju zasluzuje.

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je bitno da nekome kazete zbogom.Da je vreme da se pomirite sa tim da ste svoju ljubav dali nekome ko nikada nije umeo da vas voli na pravi nacin.

Ne ostaje vam nista drugo osim da se pomirite sa tim da je cisto gubljenje vremena to sto cekate da se neko promeni. Ljudi se ne menjaju, oni samo menjaju uloge, ali im karakter ostaje isti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 VODOLIJA

Vrlo je vazno da kazemo da je za vas sada najbolje da krenete dalje i da se borite za ono sto zelite. Dakle vama se sada pruza velika mogucnost za srecu.  Ali ono sto moramo da kazemo jeste da pre svega morate da okrenete ledja onima koji vas ne cene.

Dakle vreme je da jednom za sva vremena kazete zbogom proslosti.

Pred vama su dani tokom kojih ce sve doci na svoje…  Kada cete konacno moci da kazete da ste dobili ono sto zelite.

Ovo ce biti period za promene.  Dani kada cete moci da promenite mnogo toga u svom zivotu.

Krajnje je vreme da pocnete da zivite na pravi nacin i da jednostavno zaboravite sve ono sto je bilo. Samo slusajte svoj razum u danima koji su pred nama… Ovog puta se cini da vase srce gresi i vreme je da razmislite o tome…

Stranice: 1 2