Dnevni ljubavni horoskop za ponedeljak,13.mart:Ovo ce biti dan za promene!

Dnevni ljubavni horoskop za ponedeljak,13.mart:Ovo ce biti dan za promene!

12. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce vama ovaj ponedeljak biti dan za emocije.  Mnoge vage ce zeleti da se uvere  u neciju ljubav. Bitno je da o svemu dobro razmislite i da  znate da ste nekome vazni i dragi.  Iskreno i jako.

 

 SKORPIJA

Vazno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. To je poruka koju imamo za vas kada je u pitanju ovaj ponedeljak. Znajte da ste iskreno voljeni i da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

 

STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da ste nekome dragi. Da je neko spreman da se bori za vas.Ovo ce biti dan za emocije, i dan kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Zaista vam slede prijatni trenuci.

 

JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovaj ponedeljak biti dan za vas.  Znak ste koji je prosao mnogo toga ali je vrlo vazno da kazemo da vam tek slede lepa iznenadjenja.  Jedan ovan je spreman da se bori  ne bi li vam svoju ljubav dokazao i pokazao na delu.

 

 VODOLIJA

Ljubomora bi mogla da vam pravi veliki problem. To je ono sto moramo da kazemo. Razmislite  o tome i znajte da je vazno da  verujete voljenoj osobi. Nju vase ponasanje jako povredjuje i ona ni sama ne zna sta je ono sto je zapravo potrebno da uradi kako bi ste joj verovali.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Ovaj ponedeljak ce doneti dilemu. To je ono sto  moramo da kazemo. Jedan rak vas voli i spreman je da vam svoju ljubav dokaze i pokaze  na delu.  Ali, vase srce zeli  nesto drugo, i vi sada ne znate da li da slusate srce ili razum…

Stranice: 1 2