Proslost ostaje iza nas:Kiron je u ovnu-ovim znacima stize nova ljubav!

Proslost ostaje iza nas:Kiron je u ovnu-ovim znacima stize nova ljubav!

13. Marta 2023 0 By Dejana

Konjukcija jupitera,i kiran u ovnu koji traje naredna  tri dana ce svakako biti jedan zanimljiv period. No, naravno, nece imati uticaj na sve znakove zodijaka.

 

   BIK

Zaboravicete proslost.U vasem zivotu dolazi do jednog velikog preokreta. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da sledi period kada cete konacno smoci snage da okrenete ledja nekome iz svoje proslosti. Stvar je u tome sto vi zelite i sto se nadate da ce neko iz vase proslosti da se promeni. Do toga nece doci, ali slede dani za cuda.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Moramo da kazemo da je stvar u tome sto ce uskoro, u narednih par dana, u vas zivot  uci jedna posebna osoba.  Vi ste inace znak koji ne veruje u ljubav na prvi pogled ali ce vas sudbina demantovati… Nikada ne znamo sta nam donosi novi dan, ali imajte na umu da su sada pred vama dani kada ce ljubav zaista da pobedi, jer ste vi to i zasluzili. Ono sto moramo da kazemo za  vasu buducnost jeste da je vrlo vazno da mislite o tome sta je ono sto zelite. Oduvek ste bili znak koji je gledao tudje interese i pokusavao da usreci druge, da drugima pomogne… Vama sledi sada period za promene i dani tokom kojih ce konacno sudbina da odigra svoju ulogu. Sto znaci, salje vam u zivot osobu koja ce vasem zivotu dati novi smisao.

Tokom  tri dana koja su pred nama, vas zivot ce se promeniti na jako lep nacin. Razmislite o svemu, jer sledi period kada ce vasa dobra dela biti nagradjena.  Samo ostavite proslost iza sebe.  Znajte da neki ljudi nisu vredni ni naseg pogleda, kamoli emocije koju imamo za njih.

 Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2