Proslost ostaje iza nas:Kiron je u ovnu-ovim znacima stize nova ljubav!

Proslost ostaje iza nas:Kiron je u ovnu-ovim znacima stize nova ljubav!

13. Marta 2023 0 By Dejana

  OVAN

Kiron je u vasem znaku, pa  i ne cudi sto ste vi znak koji se ovih dana oseca pomalo cudno. To je zato sto je polozaj zvezda u cudnom i pomalo nepovoljnom polozaju po vas.

Razmislite o svemu jer je izvesno da vas cekaju velike promene u danima koji su pred nama. Vi ste znak koji je previse fokusiran na proslost. Kao da uporno ocekujete da se vreme vrati, da se neko promeni, da se desi neko cudo, sto naravno da nece biti moguce.

Vi ste znak koji ne moze da krene dalje i da nadje svoju srecu jer je previse fokusiran na ono sto je bilo. Vreme je da se svemu tome desi kraj. Prekinite taj niz. Dolaze vam dani tokom kojeg ce sve doci na svoje i tokom kojeg cete moci da promenite neke stvari u svom zivotu. Doslo je krajnje vreme da zaboravite na  osobu koja vam je slomila srce. Cak i ako je i dalje volite svom snagom, prestanite sa tim da ocekujete da ce ona shvatiti vasu vrednost. Cak i da je shvati, ona nije dostojna vase silne ljubavi. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Odlucite se za sebe i za novi pocetak. Proslost mora da ostane iza vas i da se posvetite sebi, i onome sto zelite. Buducnost ce vama biti lepa i nema sumnje da ce sreca doci onda kada odlucite da okrenete ledja ljudima koji ne znaju da vas cene. Sada je pravo vreme za to.

Stranice: 1 2