Dnevni ljubavni horoskop za 15.mart: Jednom znaku sreda donosi carobni emotivni susret!

Dnevni ljubavni horoskop za 15.mart: Jednom znaku sreda donosi carobni emotivni susret!

14. Marta 2023 0 By Dejana

 Kada je u pitanju dan koji je pred nama, vazno je reci da ce ovo biti dan za emocije.

 

 OVAN

Sreda koja sledi ce biti prilika da se odlucite. Istina je da ste vi sada znak koji ne zna na koju ce stranu.Stvar je u tome sto vas srce vuce ka jednoj osobi, a razum ka drugoj. Nije vam lako.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ova sreda vama doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Samo je bitno da se zapitate sta je ono sto zelite. Jedan rak je odan i iskren prema vama.

 

 BLIZANCI

Vazno je da imate na umu da ovi dani bas i nisu talicni za ljubav. Vi ste neko ko ocekuje previse i to je ono sto moramo da kazemo. Uz samo malo srece ce sve doci na svoje i znajte da samo treba da budete strpljivi.

 

 RAK

Vazno je da ova sreda bude dan kada cete naklonjeni sebi i sebi posveceni.Ovo nikako nije period kada treba da se posvetite  bilo cemu osim sebi. Nije vreme za ljubav, morate biti strpljivi, sve ce doci na svoje.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da nema nimalo sumnje da cete dobiti ono sto zelite. Jedan rak je uz vas i spreman je na sve ne bi li vam svoju ljubav dokazao i pokazao na delu.

 

 DEVICA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Razmislite o tome. Jedan rak je uz vas i voli vas iskreno. Uz samo malo srece, vi cete biti neko ko ce moci da kaze da je dobio sve sto zeli i cuda su svakako moguca.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2