Dosta je bilo pogresnih,vreme je da u tvoj zivot dodje onaj pravi…

Dosta je bilo pogresnih,vreme je da u tvoj zivot dodje onaj pravi…

16. Marta 2023 0 By Dejana

Naravno da ti je tesko, i to je sasvim u redu. I naravno da patis, i normalno je da mislis da nikada neces naci srecu…

 

Zeno, ja dobro znam kako ti je. Sada mislis da nikad nece doci vreme da se kolo srece okrene. Vreme za ljubav. Dobro znam kako ti je, i ja sam nekada bila na tvom mestu. I dala sam svoje srce i svoju dusu i svoju ljubav… Dala sam sve sto sam na ovom svetu imala za nekoga ko nikada nije umeo i znao  da me voli. Dobro znam kako ti je i znam… Mislis da sreca nikada nece doci.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Uvek si bila dobra vila svih onih do kojih ti je stalo. Uvek si pokusavala da svima ucinis, da svima ugodis, da se svi smeju, da su svi dobro. Zaboravljala si na sebe i na ono sto ti zelis, i radis to i dan danas. Sve nekako mislis da imas vremena, kao da zivot traje vekovima, a ne tako kratko, da proleti za cas.

Vreme je da se okrene kolo srece, ali da bi dosla do nje ti pre svega moras da promenis sebe. Da naucis da razlikujes ko je osoba koja je dobra, od one koja je losa. Moras da se pogledas u ogledalo i da vidis bore koje su nastale… Ne zato sto ti je zivot bio lep, vec zato sto si mnogo plakala.

Kazu da se bore nekada stvore od silnog smeha, ali to nazalost nije tvoj slucaj. Ti si ona zena koja je prolila more suza i ciji zivot je bio tuzan, prazan.  A onda je u isti dosao on i ti si mislila da je konacno sve doslo na svoje, da je konacno doslo vreme da budes srecna.

Prevario te je.  Zaslepela te je njegova lepota,a on je bio samo dobar glumac koji je dobro znao sta je ono sto zelis da cujes. Nisi ti bila ni prva ni zadnja kojoj je pricao bajke.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2