Ljubav tokom vikenda:Vreme je za povratak u zagrljaj bivse ljubavi!

Ljubav tokom vikenda:Vreme je za povratak u zagrljaj bivse ljubavi!

16. Marta 2023 0 By Dejana

Vikend koji je pred nama ce jednom znaku biti poseban.

 

 OVAN

Tokom vikenda, vama ljubav bas i nece biti na prvom mestu. Daleko od toga da ne zelite da volite i da budete voljeni, ali prosto imate  neke druge interese. To je u redu, ne dajete nikome laznu nadu i prija vam samoca.

 

 BIK

Ono sto treba da znate jeste da postoji karma. Sve sto mi uradimo drugima nama se vrati pre ili kasnije. Dakle, nemojte obecavati ono sto ne mozete ispuniti. Cini se da nekome dajete laznu nadu. Mozda to radite iz dobre namere,ali svakako gresite.

 

 BLIZANCI

Vasa bivsa ljubav vas zeli nazad. Ona je iskrena ovog puta i zaista se promenila. Ako prema njoj i dalje gajite emocije znajte da cete uraditi najbolje za sebe ako joj date jos jednu sansu. Sreca nece izostati.

 

 RAK

Moramo da kazemo da su pred vama dani za ljubav. Jedan ovan vas voli iskreno i skoro da nema toga sto ne bi uradio za vas. Razmislite o tome. Cuda su moguca i ona ce tek i da uslede u danima koji su pred nama.

 

 LAV

Konacno, dani za ljubav slede. Dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Razmislite o tome, jer treba da se zapitate sta je zapravo ono sto vam iskreno treba. Jedan ovan je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ono sto moramo da naglasimo jeste da nema nimalo sumnje da su pred vama dani za romansu. Jedan ovan je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze i pokaze. Tokom ovog vikenda moze da se desi nova romansa.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2