Dnevni horoskop za 19.mart:Nedelja je nekome sansa za novu ljubav!

Dnevni horoskop za 19.mart:Nedelja je nekome sansa za novu ljubav!

18. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je bitno da ne odustajete od onog sto naumite. Jedan ovan je uz vas i voli vas svim srcem. Razmislite o tome. Cuda su itekako moguca i pred vama su dani za romansu.

 

 SKORPIJA

Jedan rak je uz vas i postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze  na delu, pored njega. Vi sada morate da odlucite kome cete dati sansu. Vazno je reci da su obe osobe iskrene.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da su pred vama dani za iznenadjenja. Vi ste znak koji je prolio mnogo suza ali za sve postoji pocetak i kraj. Mnogo razmisljate o jednoj vodoliji. Stalo vam je iskreno.

 

 JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su sada pred vama dani za ljubav. Mislite o tome. Tek sve moze da dodje na svoje i vi cete tek dobiti dokaz da svako od nas pre ili kasnije dobije ono sto zasluzuje.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da cete u danima koji su pred nama dobiti ono sto zelite. Sreca ce vama biti vise nego naklonjena. Mislite o svemu sto radite i posvetite se sebi.

 

 RIBE

Sledi nedelja kada cete sebe staviti na prvo mesto. To je ono sto moramo da kazemo. Jedan ovan je uz vas i voli vas svim srcem. Ako odlucite da mu date sansu, itekako bi ste mogli pronaci svoju srecu kraj njega.

Stranice: 1 2