Tvoje srce je previse dragoceno da bi uvek volelo one koji ljubav ne zasluzuju…

Tvoje srce je previse dragoceno da bi uvek volelo one koji ljubav ne zasluzuju…

17. Marta 2023 0 By Dejana

  Tesko je kad zavolis onog ko nije u stanju da te voli. Onog ko se rodio bez srca, kome ono ne sluzi svrsi, ljubavi…

 

Srce ti je ranjeno. Ti si zena koja voli svom svojom dusom i ti nemas granicu u tome. Kada se zaljubis dajes sve od sebe, tako si navikla, ti si zena koja previse voli, zena cije je  srce veliko i jako, snazno i istrajno.  Ti si zena koja voli svim srcem ali je problem sto ga uvek darujes onima koji ne zasluzuju bas nista.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Uvek je bilo tesko nacin onog pravog ali ti si zena koja  u ljubavi nikad nije imala srece.  Patis i sada dok se potajno nadas da ce on  do kojeg ti je stalo da shvati koliko ti vredis. Srce ti je ranjeno, i ti si zena koja voli  sa pola istog ali koja ipak nikada od ljubavi ne odustaje.

Srce… Isto ono srce koje ti kuca u grudima, ono koje ludo veruje da ce tamo jedan muskarac da uvidi koliko ti vredis. Prava je istina da te on ne zasluzuje. Zapravo, nikada i nije.  On je samo muskarac koji je bio i ostao dobar samo za sebe. Nije do tebe, nije ni do bilo koje druge zene. Do njega je. On je bice koje voli samo sebe i bice koje je oduvek samo marilo za to da usreci sebe, da sebi ucini.

Tvoje srce je ranjeno ali imaj na umu da ce jednom doci neko ko ce umeti da ti ga izleci… Da ti vrati veru u ljubav i da ti dokaze da zaista za svakoga od nas postoji prava osoba.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2