Bikovi tokom aprila:Mnogi slave rodjendan-evo koja zelja moze da se ostvari!

Bikovi tokom aprila:Mnogi slave rodjendan-evo koja zelja moze da se ostvari!

20. Marta 2023 0 By Dejana

 Vazno je da kazemo da ce ovo biti mesec kada mnogo toga nece biti nemoguce…

 

 POSAO:

Tokom aprila cete zeleti da promenite mnogo toga u svom zivotu. To je ono sto moramo da kazemo, pa samim tim, mnogi bikovi ce shvatiti da nisu zadovoljni svojim radnim mestom. Mozda je stvar do okruzenja, do vasih saradnika, ali naravno i do vaseg materijalnog stanja koje nije onakvo kakvo bi ste zeleli.

Moramo da kazemo da ovo bas i nije savrsen period da menjate svoje radno mesto. Naravno, to ne znaci da ne treba da se upustate u  nesto novo, ali je vrlo vazno da u danima koji su pred nama jednostavno uzivate. Da uzivate u onome sto imate. A ako usledi nova poslovna ponuda onda treba da dobro proverite o cemu je tacno rec. Pazite sta radite kako se ne bi ste posle kajali.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LJUBAV

AKO STE SLOBODNI

Mnogi pripadnici vaseg znaka ce tokom aprila zeleti da imaju nekoga kraj sebe. I ako nemate nikoga, moguce je da cete se osecati usamljenije nego ikada do sada. Vazno je da imate na umu da je zapravo za vas bolje da budete sami nego u vezi u kojoj vam nije lepo.

Moguce je da ce ovaj mesec doneti ostvarenje jedne vase velike zelje ali ono sto moramo da  naglasimo jeste da je bitno da o svemu dobro razmislite. Ovo nije pravo vreme za nove veze i za nove ljubavi. I u skladu sa tim, znajte da je mozda samoca  bolja opcija. Za svakoga od nas postoji prava osoba, i nemojte sumnjati u to da ce uci i vasa u vas zivot. Samo je vazno da budete malo strpljivi i da sacekate.

Postoji neko ko prema vama gaji jake emocije ali mora se priznati da je to osoba prema kojoj vi nikada niste osecali isto. I necete,vama je to  itekako jasno… Samim tim, nemojte davati laznu nadu. Ne cinite drugima ono sto ne bi ste zeleli sebi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2