Danas je mlad mesec u znaku Ovna:Evo sta donosi tvom znaku zodijaka!

Danas je mlad mesec u znaku Ovna:Evo sta donosi tvom znaku zodijaka!

20. Marta 2023 0 By Dejana

 Mlad mesec u znaku ovna ce biti fenomen koji ce imati veliki uticaj na mnogo znakova.

 

  OVAN

Mlad mesec ce biti u vasem znaku sto samim tim znaci da ste vi znak na koji ce imati najveci uticaj. Mnogi ovnovi ce imati potrebu da promene nesto u svom zivotu. Ako ste u vezi mozda cete odluciti da  krenete dalje. Slusajte svoje srce.

 

 BIK

Mlad mesec u znaku ovna ce vama doneti osecaj samoce. Delovace vam da su svi oko vas srecni,a da samo vi patite. Naravno da to nece biti tako, samo ce jednostavno zvezde biti u losem polozaju u narednih par dana.

 

 BLIZANCI

Nece biti velikog uticaja ovog fenomena kada ste vi u pitanju. Moguce je da cete pozeleti da promenite neke stvari ali ono sto moramo reci jeste da su cuda svakako moguca. Postoji neko o kome mastate.

 

 RAK

Vazno je da kazemo da vama sada slede dani tokom kojih cete  zeleti da promenite neke stvari. Mnogo mislite o jednoj vodoliji i vreme je da joj to i kazete. Pa cak i ako vas odbije, znacete bar na cemu ste.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da su pred vama dani za iznenadjenja. Jedan rak vas voli iskreno i spreman je na mnogo toga ne bi li vam to dokazao i pokazao na delu. Razmislite o svemu, cuda su itekako moguca.

 

 DEVICA

Vazno je da kazemo da su pred vama dani za ljubav.  Jedan rak vas voli iskreno i nema nimalo sumnje da je spreman da vam to dokaze i pokaze na delu. Mlad mesec u ovnu vama donosi novu sansu za srecu na polju emocija.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2