Dnevni ljubavni horoskop za cetvrtak,23.mart:  Vreme je za poziv iz proslosti!

Dnevni ljubavni horoskop za cetvrtak,23.mart: Vreme je za poziv iz proslosti!

22. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Vrlo je vazno da kaezmo da ce vam naredni dani doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Dakle ovaj cetvrtak ce biti prilika da se uverite u necije emocije. Bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.

 

 SKORPIJA

Vazno je da imate na umu da ne smete nikome obecavati ono sto nsite u stanju da ispunite. Sledi vam prilika za srecu i dani tokom kojih cete iskreno uzivati. Razmislite o svemu i donesite odluku u skladu sa tim.

 

STRELAC

Cetvrtak ce vama doneti dilemu. Vi cete morati da odlucite da li cete slusati svoje srce ili svoj razum. Sve vam je jasnije da je jedan rak iskren prema vama ali ne znate kako da se ponasate u skladu sa tim.

 

JARAC

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovaj dan biti prilika za ljubav. Itekako je moguce da cete u danima koji su pred nama dobiti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Razmislite o svemu jer vam sledi nova prilika za srecu.

 

 VODOLIJA

Konacno su pred vama dani za emocije. To je ono sto moramo da kazemo. Krenuce vam na bolje i itekako cete moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima. Mislite o tome, sledi mogucnost ostvarenja velike zelje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da su sada pred vama dani za ljubav. Dakle moguce je da ce ovaj cetvrtak biti prilika da pocnete ispocetka. Neko vas voli iskreno i spreman je na sve ne bi li vam to dokazao.

Stranice: 1 2