Dnevni ljubavni horoskop za cetvrtak,23.mart:  Vreme je za poziv iz proslosti!

Dnevni ljubavni horoskop za cetvrtak,23.mart: Vreme je za poziv iz proslosti!

22. Marta 2023 0 By Dejana

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovaj cetvrtak jednom znaku doneti sve o cemu je do sada mastao.

 

 OVAN

Cetvrtak koji je pred nama ce biti prilika da pocnete  ispocetka sa jednom osobom iz svoje proslosti. Ona je u medjuvremenu shvatila koliko je srecna bila sa vama i zeli jos jednu priliku. Ocekujte njen poziv.

 

 BIK

Moramo da kazemo da su pred vama dani za ljubav. Itekako ce biti moguce da dobijete ono sto zelite. Razmislite o svemu, jer samo uz malo srece ce i cuda biti moguca.  Sledi promena na bolje.

 

 BLIZANCI

Vazno je da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite. Jedan rak je uz vas, voli vas svim srcem i cinjenica je da nema nista lose u tome da mu date priliku. Samo je vazno da se fokusirate na ono sto zelite.

 

 RAK

Konacno, dani za ljubav vam slede. Ljubav bi mogla da vas iznenadi kada je u pitanju ovaj cetvrtak. Samo je bitno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Nekome ste iskreno vazni i neko vas zaista od srca voli.

 

LAV

Vreme je da o svemu dobro razmislite. Cini se da sada dajete lazne nade nekoj osobi. Naravno, mozda to ne cinite namerno ali je svakako isti rezultat… Na kraju ce joj srce biti slomljeno,a  vi cete biti krivi za to.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Moramo da kazemo da sledi prilika da se fokusirate na ono sto zelite. Bice ovo dan za ljubav i sreca itekako moze da vam pokuca na vrata. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Moze skupo da vas kosta.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2