Dnevni horoskop za petak,24.mart:Vreme je za radost i za ljubav!

Dnevni horoskop za petak,24.mart:Vreme je za radost i za ljubav!

23. Marta 2023 0 By Dejana

VAGA

Vrlo je vazno da kazemo da je bitno da razmislite o svemu. Vi ni sami ne znate sta je ono sto zelite i sta je zapravo ono sto vam za srecu treba. Dolaze dani za romansu i dani kada zaista sve moze doci na svoje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ljubav je vase drugo ime. To je ono sto moramo reci. Vi sada imate silnu zelju da volite ali nazalost nista nije onako kako bi ste zeleli. Jedan rak vam jako znaci. Bitno je da to ne krijete. On nije ravnodusan.

 

 STRELAC

Moramo da naglasimo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani za ljubav. Samo nemojte kriti sta je ono sto zelite i sto osecate. Ovo bi mogao da bude period kada ce ljubav da procveta. Mislite o tome.

 

 JARAC

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani za romansu. Jedan rak vas jako voli. Spreman je na mnogo toga ne bi li vam to i dokazao. Mislite o tome jer mnogo toga je sada samo na vama.

 

 VODOLIJA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto  zelite. Ljubav vam kuca na vrata. Posle niza suza ce sve doci na svoje,a  vi cete konacno moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima. Sreca dolazi.

 

RIBE

Moramo da kazemo da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ne odustajte od onog sto zelite. Vazno je da slusate glas svog srca.

Stranice: 1 2