Dnevni ljubavni horoskop za nedelju,26,mart:Ljubav moze da pobedi!

Dnevni ljubavni horoskop za nedelju,26,mart:Ljubav moze da pobedi!

25. März 2023 0 Von Dejana

Bitno je da kazemo da ce ova nedelja nekome doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje.

 

 OVAN

Ljubav je emocija za koju se uvek vredi boriti. To je ono sto morate da znate. Sada nije vreme da mislite na ponos ili na ego. Bitno je da zante da osoba do koje vam je stalo prema vama oseca isto.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vrlo vazno da ne odustajete od onog sto  hocete. Itekako postoji neko do koga vam je stalo i vreme je da toj osobi i kazete ono sto mislite, zelite i osecate. U tome nema nista lose.

 

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da vas voli jedan  rak. Da je iskren i odan i da ima velike i iskrene namere sa vama. Ako odlucite da mu date sansu vi bi ste itekako mogli da se uverite u to sta je to prava ljubav.

 

 RAK

Neko ste ko sada iskreno zeli da voli i da bude voljen ali je izvesno da ste svoje emocije sada dali osobi koja ne zna da cuva ono sto sa vama ima.Nista vam ne preostaje osim da nadjete nacina da je prebolite.

 

 LAV

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovaj dan biti prilika da se uverite u to da se neko kaje sto nije umeo da cuva ono sto je sa vama imao. Razmislite o svemu. Moramo da kazemo da je u redu oprostiti i dati novu sansu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ono sto je bitno da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je odan i iskren i da je u svojim namerama prema vama vise nego realna. Ako bi ste mu dali sansu i voleli ga bar malo, to bi mogla biti prava sreca, ali nije sve do vas…

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2