Do 23.maja je boginja ljubavi u znaku Bika:Evo sta to znaci za tvoj znak zodijaka!

Do 23.maja je boginja ljubavi u znaku Bika:Evo sta to znaci za tvoj znak zodijaka!

2. Mai 2024 0 Von Dejana

 Boginja ljubavi je u znaku bika. Za neke znakove krece period velikih iznenadjenja.

 

 OVAN

Dok je venera u biku moguce je da cete se osecati usamljeno. Da cete misliti da vam nista ne ide,ali to je samo osecaj. Vazno je da u ovom periodu izbegavate donosenje velikih odluka, ma koliko da se vama cinilo da je to ispravno. Moguca su neka razocarenja.

 

BIK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Neko je spreman da vam u svemu bude podrska. Mislite o tome. Bice i nemoguce moguce, vazno je samo da znate sta je ono sto vam zapravo za srecu treba. Mislite o tome jer sve dok je venera u biku, vasem znaku, sve ce biti moguce.

 

BLIZANCI

Fokusirajte se na sebe. Bice ovo dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Sve dok je venera u znaku bika, za vas skoro da je sve moguce. Nemojte ocekivati cudo vec znajte da je ovo vas srecan period i da moze mnogo toga da se promeni i okrene u vasu korist. Mislite o tome, jer venera u biku moze da donese srecu.

 

RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan lav. Da je odan, iskren, da mu je stalo do vas. Pitanje je sta je ono sto vi zelite ali je cinjenica da mnogo toga zavisi od toga sta vi zelite. Neke zelje mogu da se ostvare.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Nemojte ocekivati cudo. Imajte na umu da je ovo vas srecan period. Upoznacete nekoga ko bi mogao da vas voli na pravi nacin. Samo uzivajte u naletu emocija i radujte se, jer sreca konacno sledi i moguce je da ce uslediti velika iznenadjenja.

 

 DEVICA

Ovo je period za ljubav. Sve ostalo je samo na vama. Postoji neko ko je spreman da vam bude oslonac i podrska i neko ko ce za vas sve na svetu da uradi. Mislite o tome. Moze da usledi vas srecan period vrlo brzo.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2