Dnevni horoskop za 28.mart:Utorak-dan za ljubav ili za raskide!

Dnevni horoskop za 28.mart:Utorak-dan za ljubav ili za raskide!

27. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je vreme da vam krene na bolje. Vi cete u danima koji su pred nama moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Ovaj utorak ce nekim vagama doneti raskid, kraj ljubavi…

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Bitno je da kazemo da je vazno da slusate svoje srce. Da znate da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze. Ta osoba svakako zasluzuje da joj date priliku. Nece vam biti zao zbog toga.

 

STRELAC

Moramo da kazemo da su pred vama dani za romansu. Da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze. Ako bi ste toj osobi dali sansu, ona bi itekako mogla da vas osvoji. I da vas usreci.

 

 JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze. Mislite o tome. Cuda su itekako moguca i bice u danima koji su pred nama.

 

 VODOLIJA

Vazno je da znate da vam ovaj dan nece doneti ono sto zelite. To je ono sto moramo da kazemo kako ne bi ste imali velika ocekivanja. Bolje je da smanjite ista, nego da na kraju ostanete slomljenog srca.

 

 RIBE

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Dakle, ovaj dan ce biti zanimljiv i mnoge ribe bi mogle da se zaljube u danima koji su pred nama. Samo polako, idite korak po korak i sve ce doci na svoje…

Stranice: 1 2