Dnevni ljubavni horoskop za 29.mart:Samo nemojte davati laznu nadu!

Dnevni ljubavni horoskop za 29.mart:Samo nemojte davati laznu nadu!

28. Marta 2023 0 By Dejana

 Svakome od nas pre ili kasnije bude slomljeno srce. Ovaj dan ce nekome pasti jako tesko.

 

 OVAN

Dali ste nadu jednoj osobi. Mozda vi to niste zeleli, ali vam je bilo zao da joj kazete istinu, i sada jednostavno ne znate sta da radite. Imajte na umu da postoji samo jedan nacin da resite problem-tako sto cete reci istinu.

 

BIK

Ono sto moramo da naglasimo jeste da su pred vama dani kada cete saznati da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Samo je bitno da ne zanemarite tudja misljenja.

 

BLIZANCI

Ova sreda ce biti prilika da vi shvatite sta je zapravo ono sto zelite. Razmislite o tome sta je ono sto vam zapravo treba za srecu. Ono sto moramo da kazemo jeste da je bitno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.

 

 RAK

Konacno, dan za emocije je pred vama. Samo mislite o tome i znajte da je bitno da mislite na sebe i na ono sto vi licno zelite. Nemojte odustajati od onog sto zelite samo zato sto vam neko kaze da gresite.

 

 LAV

Ovo ce biti dani za ljubav. Sreca bi itekako mogla da pokuca na vrata vaseg zivota. Razmislite o svemu. Cini se da nekome dajete laznu nadu, a da postoji osoba do koje vam je iskreno stalo, i koja zapravo oseca isto.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Konacno, ovo ce biti dan kada cete sebe i svoje zelje staviti na prvo mesto. Dakle, kada je u pitanju ova sreda imajte na umu da je moguce da ce sve doci na svoje. Razmislite o tome, nekada je vrlo vazno znati sta zelimo.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2