Dnevni ljubavni horoskop za 29.mart:Samo nemojte davati laznu nadu!

Dnevni ljubavni horoskop za 29.mart:Samo nemojte davati laznu nadu!

28. Marta 2023 0 By Dejana

VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je bitno da ne odustajete od onog sto vam zapravo treba. Razmislite o svemu. Nekada moramo da idemo ka svom cilju,a  nekada da dignemo ruke od onog sto nam treba, jer nam to ne donosi nista dobro.

 

SKORPIJA

Dali ste nadu jednoj osobi, laznu. Bilo vam je zao da joj kazete da ne osecate nista prema njoj, i sada vam jedino ostaje da se kajete zbog toga. Zeleli vi to ili ne, imajte na umu da nista ne mozete uraditi kako bi ste to promenili.

 

STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spremna da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Mozda ce ovo biti dan kada ce cuda biti moguca. Vi ste ih zasluzili.

 

JARAC

Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

Bice ovo dan za velike promene. Razmislite o svemu, uz samo malo srece ce doci do toga da se okrene i vase kolo srece. Bice ovo dan za ljubav.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da slusate svoje srce. Da ce ovo biti dan za romansu i za ljubav. Neke vodolije ce u danu koji je pred nama cak doziveti i ljubav na prvi pogled. Velika sreca u najavi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RIBE

Konacno cete moci da kazete da vam je krenulo na bolje. Samo je vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Nekada moramo da kazemo da je kraj, nekada moramo nekome da slomimo srce. Sve je bolje od lazne nade.

Stranice: 1 2