HOROSKOP LJUBAVNE SRECE I TUGE: Jednog znaka ocekuje POCETAK nove veze, a jednog RASKID!

HOROSKOP LJUBAVNE SRECE I TUGE: Jednog znaka ocekuje POCETAK nove veze, a jednog RASKID!

28. März 2023 0 Von Luca

Ljubav moze da nam omoguci najvecu mogucu srecu, ali moze da nam omoguci i neverovatnu kolicinu tuge. Ljubav nam ne poklanja uvek ono sto od nje ocekujemo. Upravo zvezde imaju veoma vazne vesti za pripadnike ova DVA znaka. Zvezde jednom znaku otkrivaju da ga ocekuje raskid veze, dok za jednog znaka imaju lepe vesti i otkrivaju mu da ga ocekuje ljubavni pocetak…

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Znak koga ocekuje RASKID VEZE je DEVICA:

Device su nezne osobe koje za ljubav zive, ali su one mnogo vise razloga za tugu imale u ljubavi nego za srecu. Iako se device nadaju da ce se to brzo promeniti, nazalost to se nece desiti. Device su trenutno u vezi koja mnogo ne obecava, a zvezde za device nemaju lepe vesti. Naime, zvezde otkrivaju devicama da ih uskoro ocekuje raskid njihove veze i to tokom meseca aprila. Device vec na pocetku aprila ocekuju neki postupci partnera koji im se nece dopasti. Ipak, device nece zeleti da se odluce za kraj veze zbog toga pa ce partneru oprostiti. Medjutim, ne zadugo posle toga device ocekuje izdaja voljene osobe i one nece imati drugog izbora nego da se odluce za bolan korak.

Device su se nadale da ce se situacija na planu njihove veze promeniti, ali se to prosto nece desiti. Devicama mesec april sigurno nece ostati u lepom secanju, njih tokom njega ocekuje raskid. Nece devicama biti lako u tim trenucima, ali ce one biti ubedjene da su donele pravu odluku. Teski trenuci predstoje devicama.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2