Ljubav u prvoj sedmici aprila:Ovom znaku se zivot menja!

Ljubav u prvoj sedmici aprila:Ovom znaku se zivot menja!

31. Marta 2023 0 By Dejana

 Jos jedna sedmica je pred nama, ovog puta prva u mesecu aprilu…

 

 OVAN

Ljubav vam bas i nece biti prioritet kada su u pitanju dani koji su pred nama. To je ono sto moramo da kazemo. Bitno je da razmislite o svemu i da se zapitate sta je ono sto zapravo zelite. Odluke moraju biti donesene.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BIK

Vrlo je vazno da kazemo da ce ljubav u danima koji su pred nama vama biti na prvom mestu. Slede vam dani za iznenadjenja i dani tokom kojih mnogo toga moze da dodje na svoje. Bitno je da ne obecavate sto ne mozete ispuniti.

 

 BLIZANCI

Konacno ce doci do toga da vam neko svoju ljubav dokaze i pokaze. Samo se posvetite sebi i uzivajte u onome sto imate. Dakle, ljubav sledi i sada je mnogo toga  na vama jer samo vi znate sta je ono sto zapravo zelite.

 

RAK

Konacno cete moci da kazete da ste voljeni. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju emociju dokaze i pokaze na delu.  Nekome ste vrlo vazni i postoji osoba koja ce umeti da vam bude oslonac i podrska i rame za plakanje.

 

LAV

Bice ovo sedmica kada cete shvatiti sta je ono sto je zapravo za vas najbolje.Morate da donesete neke odluke. Neko vas voli i spreman je da vam svoju ljubav dokaze na delu. Sve ostalo je ipak samo na vama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2