Tokom sedmice od 2.aprila do 9.aprila:Astro prognoze za svaki znak!

Tokom sedmice od 2.aprila do 9.aprila:Astro prognoze za svaki znak!

31. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Moramo da kazemo da su pred vama dani za ljubav i dani tokom kojih slede promene. Ono sto je vazno da naglasimo jeste da ne treba da krijete svoje emocije. Ako postoji neko o kome mislite znajte da ta osoba  treba da zna na cemu je sa vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacno, slede dani za ljubav. Slede dani za romansu. Razmislite o tome jer je bitno da ucinite onako kako kaze vase srce.

Neko iz vase proslosti bi mogao da vam trazi novu sansu.

 

 STRELAC

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je vazno da znate sta je ono sto zelite. Ko je osoba koju hocete kraj sebe jer od toga mnogo toga zavisi. Cini se da ste nekome dali laznu nadu iako to niste zeleli.

 

 JARAC

Morate da  znate sta je ono sto zelite. Ljubav bi mogla da vam bude na prvom mestu. Samo nemojte odustajati od onog sto zelite jer su cuda moguca i ona ce tek da uslede u danima koji su pred nama. Nekome ste vazni.

 

 VODOLIJA

Morate znati sta je ono sto zelite. Sta je ono sto vam zapravo treba za srecu… Slede vam dani tokom kojih sve moze da dodje na svoje i to je ono sto je bitno. Tokom sedmice koja sledi ce doci do promena i velikih  odluka.

 

 RIBE

Ono sto je vrlo vazno da naglasimo jeste da dolaze dani za emocije, i da cete tokom sedmice koja je pred nama dobiti  mogucnost da ostvarite jednu veliku zelju. Ovo ce pre svega biti dani za srecu i za novi pokusaj.

Stranice: 1 2