Vaga i skorpija-ljubav u aprilu:Saznajte ko ce imati vise srece!

Vaga i skorpija-ljubav u aprilu:Saznajte ko ce imati vise srece!

1. Aprila 2023 0 By Dejana

Ako ste rodjeni u znaku vage ili skorpije, evo ljubavne astro prognoze za vas za mesec april.

 

 VAGA

 AKO STE SLOBODNI

Ljubav vam svakako nece biti u prvom planu kada je u pitanju mesec koji je pred nama. Vi cete tokom aprila biti vise fokusirani na karijeru. Mnoge vage ce imati problema na polju finansija, pa ce pokusavati na svaki nacin da rese probleme koje se resiti mogu.

No, kada pricamo o samim emocijama, vazno je da kazemo da su velike sanse da ste vi sada svoju ljubav dali osobi koja je pogresna. Osobi koja je vazna samo sebi i koja prema vama ne oseca bas nista. Ona vam mozda samo daje laznu nadu ali je cinjenica da joj je zapravo stalo samo do toga da se dobro zabavi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 AKO STE U VEZI:

Svakako da ce april doneti promene. Ljubav ce vam biti prioritet ako ste u vezi. No, ono sto moramo da kazemo jeste da je zapravo bas sve moguce.

Sve sto je pravo, sto je iskreno, moze i da opstane. Ako nije, ako je veza u kojoj ste samo navika, ako ne volite oboje, ako oboje niste iskreni… Onda imajte na umu da je moguce da ce doci do raskida, ma koliko da vasa emotivna veza trajala.

Ono sto moramo da kazemo jeste da su velike sanse da ce vama april doneti razocarenje i slomljeno srce… No, isto tako, moguce je da ce doneti i prosidbu, najlepse vesti o potomstvu i jos mnogo lepih stvari. Sve zavisi od toga da li ste pronasli svoju srodnu dusu. Ako jeste, sledi vam novi pocetak sa njom… A ako to nije slucaj – znajte da je i to u redu, jer kad ode osoba koja je pogresna doci ce ona koja je prava…

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2