Dnevni horoskop za utorak:Ovaj 4.april moze da donese ostvarenje najvece zelje!

Dnevni horoskop za utorak:Ovaj 4.april moze da donese ostvarenje najvece zelje!

3. Aprila 2023 0 By Dejana

 VAGA

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovaj utorak biti prilika da pocnete ispocetka. Jako vam je stalo do jednog raka i nema nimalo sumnje da sve moze da dodje na svoje. Polako, korak po korak idete ka svom cilju.

 

 SKORPIJA

Moramo da naglasimo da je ovo vreme za vas. Da ste vi znak kojeg cekaju lepe stvari. Dugo ste se borili i cinjenica je da je od pocetka aprila bilo mnogo problema kada ste vi u pitanju. Sada su konacno pred vama dani kada sve moze da se promeni.

 

 STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da vas voli jedan rak. Da je prema vama iskren i da nema toga sto nije u stanju da za vas uradi. Sve ostalo je na vama. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

 

 JARAC

Ono sto moramo da naglasimo jeste da vas voli jedna devica. Da je iskrena u svojim namerama sa vama. Ako joj date sansu ona bi itekako mogla da vas voli bas onako kako bi ste vi zeleli. Pazite sta obecavate.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

VODOLIJA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce ovo biti dani za romansu i dani za ljubav. Dani kada cete moci da kazete da vas je sreca pogledala. Slusajte svoje srce i nemojte nikome da dozvolite da vam prica kako cete ziveti.

 

RIBE

Utorak koji je pred nama moze da bude prilika da shvatite na cemu ste sa osobom do koje vam je stalo. Mozda ce vase srce  biti slomljeno ali treba da imate na umu da se prave stvari dese onda kada im se najmanje nadamo.

Stranice: 1 2