Dnevni ljubavni horoskop za 4.april:Utorak koji sledi nekome donosi veliku tugu…

Dnevni ljubavni horoskop za 4.april:Utorak koji sledi nekome donosi veliku tugu…

3. Aprila 2023 0 By Dejana

 Bice ovo utorak kada ce srce jednog zodijaka biti nepovratno slomljeno…

 

 OVAN

Ljubav ce vama ovog dana biti na prvom mestu. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce ovo biti dan kada cete doneti neke odluke ali i odluciti da slusate svoje srce, ma sta da ko o tome mislio.

 

 BIK

Osoba do koje vam je stalo ne oseca isto. To je ono sto moramo da kazemo. Sledi vam pocetak patnje i istina je da ni sami necete znati sta da radite ni kako da se ponasate. Imajte na umu da mnogo toga zavisi samo od vas.

 

 BLIZANCI

Jedan rak ima iskrene i velike namere sa vama. Cinjenica je da vas voli iskreno i da nema nimalo sumnje da zeli da sa vama provede ostatak svog  zivota. Sve ostalo je na vama, vazno je da pazite sta radite.

 

 RAK

Ljubomora vam je veliki problem. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan lav, i da nema razloga da u njega sumnjate. Cuvajte ono sto imate. Tek ce da uslede trenuci za romansu i pravu ljubav.

 

 LAV

Sjajno se osecate i sledi utorak kada ce sreca biti vas verni pratilac. Ali, ono sto moramo da naglasimo jeste da cete tek moci da kazete da vam je krenulo na bolje i da ste vi tek dobili srecu o kakvoj ste mastali.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Nemojte obecavati mnogo i nemojte mnogo ocekivati. Mnogo vam znaci sto je jedan rak uz vas i samo je pitanje dana kada cete saznati o kome je zapravo rec. Vazno je da slusate svoje srce i da znate da ste nekome iskreno vazni.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2