Dnevni ljubavni horoskop za 4.april:Utorak koji sledi nekome donosi veliku tugu…

Dnevni ljubavni horoskop za 4.april:Utorak koji sledi nekome donosi veliku tugu…

3. Aprila 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovo biti dani za ljubav. Vi ne mozete ni da zamislite koliko vas lepih stvari ceka u danima koji su pred nama. Jedan rak je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

 

 SKORPIJA

Vase srce je slomljeno. Vi ste svoju ljubav i svoje emocije dali nekome ko nikada nece umeti da vas voli onako kako bi ste zeleli i onako kako vi zasluzujete. Ali, samo polako. Znajte da nekad poslednji pokusaj vodi do cilja.

 

 STRELAC

Samo je vazno da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite. Ovo ce biti dani kada ce vam biti jasno da je jednom raku stalo do vas i vazno je da razmislite o tome sta zapravo zelite sa njim. Srce odlicno ume da izabere.

 

 JARAC

Konacno, dolaze dani za emocije. Dani za ljubav, dani za srecu i oni kada ce sve biti moguce. Samo slusajte svoje srce, jer ono ume da prepozna sta je ono sto je za vas najbolje.  Ne obecavajte ono sto ne mozete ispuniti.

 

 VODOLIJA

Konacno, dan za srecu. Vama ce ovaj utorak biti savrsen i moguce je da ce vam neko na delu dokazati i pokazati svoju ljubav. Vrlo je vazno da pazite sta obecavate i kome dajete laznu nadu. Nekome ste vrlo vazni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RIBE

Sjajno se osecate. Volite nekoga i taj neko voli vas.Sledi vam utorak kada bi ste cak mogli biti i zaproseni. Itekako lep i talican period je pred vama, i vi ste ga svakako zasluzili. Sreca ce biti vase drugo ime.

Stranice: 1 2