Kad zavolis nekoga ko nikada nece umeti da ti uzvrati,a ne mozes da ga prebolis…

Kad zavolis nekoga ko nikada nece umeti da ti uzvrati,a ne mozes da ga prebolis…

4. Aprila 2023 0 By Dejana

Slede ti ljubavne suze ali znaj da i one imaju svoj pocetak i svoj kraj. Samo prestani vec jednom da ocajavas nad svojom sudbinom i da  se nadas da ce on da se promeni.Nece.Takvi se nikada ne menjaju…

Ti si zena koja ce moci da opstane, i zena  koju tek cekaju lepsi dani. Ali, suze ce biti i ostati sastavni deo  tvoje proslosti, i one ce te nauciti da uzivas u onome sto imas.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jednom ce sva ova tuga biti deo tvoje proslosti i jednom ces moci da kazes da si tek krenula ispocetka i da tek umes da volis.

Ti si zena koja vredi i nemoj to nikada da zaboravis. Zena si koja uvek mora da bude jaka i koja ce tek moci da kaze da je dobila svu onu srecu koju je zelela i o kojoj je mastala.

Samo prestani da se nadas cudu i da zbog njega koji nije vredan nicega patis i places.

Ti si zena koja vredi… I uvek imaj na umu da slede promene, ali da ce one uslediti tek onda kada odlucis da se boris za ono sto zelis.  Ti si zena koja ce opstati i kojoj tek slede trenuci za srecu i radost. Uzivaj u tome  znaj da ces ti tek moci da kazes da si srecna.

Samo nemoj da odustajes od onog sto zelis i uzivaj u onome sto imas.  Imas sebe, svoje dostojanstvo. Nemoj da ga gazis zbog pogresnih ljudi…Jednom ces ti opet da zavolis.

Stranice: 1 2