Skorpija ona ne zeli nikome nista lose , ali ako je povredite spremna na osvetu.

Skorpija ona ne zeli nikome nista lose , ali ako je povredite spremna na osvetu.

4. Aprila 2023 0 By Luca

Skorpija je jednostavno takva i znak je koji moze mnogo toga ali to pozeli.  Inace ona je jako dobar covek.  Covek koji ce vam dati sve sto ima i biti vam tu  cak i onda kada vam svi okrenu ledja.

Inace, skorpija je odana i verna.  Ona ima mnogo prilika za flert ali je znak koji je uvek odan osobi sa kojom je.  Bas kao sto joj nikada nece pasti na pamet da prevari isto tako  ona samqa nece ni pomisliti na to da da novu sansu onima koji su joj slomili srce. Prijatelj je kakav se samo moze pozeleti.  Ljubav je ono sto ona nosi u srcu   i uvek ce biti tu za  one do kojih joj je stalo. Inace jako je vazno da kazemo da je skorpija neko ko  ume da cuva tajne.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Dace vam sve sto ima i   bice vas oslonac i vase rame za   plakanje  bas uvek i na svaki moguci nacin.  Nemojte nikad zaboraviti da je skorpija neko ko je sposoban na sve kada voli ali da je ona neko ko igra fer i neko ko vam nikad nece slomiti srce. Njena   ljubav je ono najlepse sto ima i ponosna je na sebe. Zato sto pre svega  zna da je dobar covek i da je neko ko ce vam dati i ono sto nema. Ali bas kao sto ume da voli do ludila ona do ludila ume i da  mrzi. I tesko onome koga skorpija mrzi jer ce vam dati i ono sto nema i volece vas iskreno i svim srcem. Bice vam odana i verna cak i onda  kada vam svi okrenu ledja ali  neka vam bude na umu… Skorpija vrlo tesko odluci da ode. Ali kada se to desi onda je to jednom,   za sva vremena. I niko nece moci da je ubedi da se vrati niti da vam da drugu sansu.

Stranice: 1 2