CIGANSKI VIKEND HOROSKOP: Strelci će samo za veliku sreću znati!

CIGANSKI VIKEND HOROSKOP: Strelci će samo za veliku sreću znati!

6. Aprila 2023 0 By Leontin Leontin

Ciganski vikend horoskop otkriva svim znacima šta ih očekuje…

OVAN

Dragi ovnovi, vama će vikend biti veoma naporan, jer će vam doneti razna negativna dešavanja. Ne samo da vam stižu ljubavni problemi nego vas isto tako očekuje i jedan sasvim neočekivan novčani gubitak. Vi ćete biti pod stresom.

BIK

Dragi bikovi, položaj planeta će vam odgovarati tokom vikenda što vi trebate iskoristiti što je moguće više. Ako planirate da donesete neke teške i bitne odluke, onda to upravo tokom predstojećeg vikenda trebate učiniti.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vikend vam donosi mir. Vama posle dugo vremena stiže vikend koji vam neće doneti niti jedan problem niti na jednom planu vašeg života. Vama će se zapravo dešavati samo razne pozitivne stvari koje će vam mnogo značiti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vi ćete tokom vikenda imati problema i to jako mnogo. Vama vikend ne donosi pozitivna nego vam donosi brojna negativna dešavanja, a vama će posebno teško pasti nešto što će vaš partner učiniti. Tokom vikenda ćete biti nervozni.

LAV

Dragi lavovi, vikend će vam biti jako miran. Vama vikend ne donosi neka posebno bitna dešavanja i zato ćete biti u prilici da se odmorite, a vi tu priliku zaista i trebate iskoristiti, jer je upravo odmor ono što je vama trenutno potrebno.

DEVICA

Drage device, ciganski vikend horoskop vas upozorava. Nažalost, vama se tokom vikenda neće dešavati pozitivne nego će vam se dešavati razne negativne stvari. Vi tokom vikenda pre svega nikome ne biste trebali verovati.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2