Ljubavni vikend horoskop donosi pravu aprilsku ljubav,ali i tugu i razocarenja!

Ljubavni vikend horoskop donosi pravu aprilsku ljubav,ali i tugu i razocarenja!

6. Aprila 2023 0 By Dejana

Pravu ljubav, pa jos u mesecu proleca,retko ko dozivi, ali ce jedan zodijak bas ovog vikenda biti pocastvovan srecom prave ljubavi…

OVAN

Pravu ljubav nikako da nadjete,niti da vas ona sretne. Mozda se zavaravate tako sto se ne trudite da se malo osvrnete oko sebe.Dok se vi uporno predajete svojim obavezama, neko zeli da vam preda svoje srce. Sta mislite ko?!

 

BIK

Posle jedne bolne veze postali ste ravnodusni na sve. Svoje vreme tracite, i ne znimate se za provod i druzenje.Vreme je da napravite rez i bas ove dane iskoristite da biste nekoga upoznali.Nikad se ne zna sta moze da sledi poslije.

 

BLIZANCI

Posvecenost jednom raku je u poslednje vreme sve veca i jaca.On to vidi i oseca, ali mu je tesko sto niste bili takvi ranije.Ucinite bilo sta da ga vratite sebi, dok zapada u ravnodusnost.Mozda bas ovaj vikend moze oziveti vasu ljubav.

 

RAK

Pravu ljubav ste osecali prema jednom blizancu koji je to ranije uzimao sa rezervom. Zeleli ste njegovu paznju i blizinu dok vas je drzao po strani. Jasno se uverio da ste mu samo vi ostali i da bez vas ne moze dalje. Ne budite ravnodusni,dajte mu sansu!

 

LAV

Vas pokusaj pomirenja sa onom koju volite, ostace neuspesan. Samo ste nju smatrali za pravu i sada osecate da bez nje tonete.Nemojte biti slabic,no pokusajte jos ovaj put da joj pridjete i kazete da je volite.  Tako necete zaliti.

 

DEVICA

Imate samo dva dana da se ohrabrite i ujedno isterate svoj plan na  videlo dana. Zato cete ciniti i uciniti bas sve, da ga i ostvarite.Ne zelite da budete slabi i da pokleknete pred preprekama.Njih morate zanemariti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2