Dnevni ljubavni horoskop za 8.april:Subota ce biti dan kada dolazi do promena!

Dnevni ljubavni horoskop za 8.april:Subota ce biti dan kada dolazi do promena!

7. Aprila 2023 0 By Dejana

Vrlo je vazno da imate na umu da ova subota moze da promeni neciji zivot iz korena.

 

 OVAN

Subota koja je pred nama ce biti prilika da se zapitate sta je ono sto zelite. Postoji neko iz vase proslosti ko o vama mnogo razmislja. No, samo vi znate da li ste spremni da toj osobi date jos jednu sansu.

 

 BIK

Konacno, subota koja sledi ce biti prilika da pocnete ispocetka sa nekim do koga vam je stalo. Sada ste mozda u svadji sa voljenom osobom, ali znajte da sledi promena. Slusajte glas svog srca i sve ce doci na svoje.

 

BLIZANCI

Moramo da kazemo da je vazno da ne obecavate  ono sto niste u stanju da ispunite. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. No, morate se zapitati sta zelite.

 

 RAK

Konacno, bice ovo dani kada bi ste mogli da kazete da ste dobili ono sto zelite. Sledi subota kada ljubav moze da pobedi. Postoji neko ko vas voli, neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska.

 

LAV

Bice ovo dani za srecu i vazno je da uzivate u svemu sto sledi. Moramo da kazemo da je bitno da slusate glas svog srca jer je samo pitanje kada cete moci da kazete da ste i dobili ono sto zelite. Bice ova subota zanimljiva.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Konacno, bice vam jasno da je osoba kojoj ste poklonili svoje srce ona prava za vas. Vi ste prosli mnogo toga ali konacno bi ste mogli da kazete da ste dobili ono o cemu ste mastali. Razmislite o svemu, iznenadjenja mogu da uslede.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2