Mali horoskop do kraja meseca: Ovan uziva, Bik donosi odluku…

Mali horoskop do kraja meseca: Ovan uziva, Bik donosi odluku…

8. Aprila 2023 0 By Luca

Na pocetku smo meseca. I na korak smo od maja, a onda i do jos jedne Nove godine…

 

 OVAN

Ovaj  period vama bas i nece biti talican kada je u pitanju posao ali ce zato na polju ljubavi da cvetaju najlepse ruze. To je ono sto moramo reci. Nema nimalo sumnje da ce doci do toga da dobijete sve ono o cemu ste do sada mastali.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BIK

Vazno je da donesete odluku koja se tice toga da li cete dati jos jednu sansu osobi iz svoje proslosti. Samo vi znate da li je to ono sto zelite ali je bitno da dobro razmislite. Zivot je ipak samo jedan.

 

BLIZANCI

Ovaj period ece biti ono sto zelite. To je ono sto moramo reci. Moguce je da cete do kraja ovog meseca doziveti najveca razocarenja. Naravno da vam nece biti lako ali jedino sto vam ostaje jeste da iz svega izadjete kao pobednik.

 

RAK

Moramo da kazemo da je vrlo vazno da znate da vase srce mora da izabere. Vi ste znak kojem slede velike promene u danima koji su pred nama. Samo vi znate da li cete nekome dati jos jednu sansu.

 

 LAV

U narednim danima nece doci do velikih promena kada ste vi u pitanju. To je ono sto moramo da kazemo.Dolaze vam dani kada cete moci da kazete da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav.

 

DEVICA

Ovo je vrlo lep period za vas.To  je ono sto moramo reci i svakako da u njemu treba da  uzivate sto vise mozete. Ako postoji osoba prema kojoj sada gajite emocije znajte da svakako da treba da joj to i kazete.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2