Mali horoskop do kraja meseca: Ovan uziva, Bik donosi odluku…

Mali horoskop do kraja meseca: Ovan uziva, Bik donosi odluku…

8. Aprila 2023 0 By Luca

VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada nista nece biti nemoguce. Dakle sreca je ono sto ce vas pratiti u danima koji slede. Vi ste osoba koja je istrajna  u svemu sto naumi.

 

SKORPIJA

Ovaj period je jako lep i istina je da cete u danima koji su pred nama doci do svog cilja. Dakle samo se prepustite  i uzivajte u svemu onome sto vam se nudi.Nije vazno ko sta kaze vec sta je ono sto vi iskreno zelite.

 

STRELAC

Ljubomora bi mogla da bude vas problem u danima koji su pred nama. To je ono sto moramo reci.  Iz dana u dan ce dolaziti do toga da se razocarate u sebe jer ce voljena osoba da vam stalno iznova dokazuje ljubav….

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Vrlo je vazno da kazemo da vama sledi period kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite.Vrlo je vazno da poslusate glas svog srca jer ono ume da vam pokaze sta je ono sto je za vas najbolje. Mislite o tome.

 

VODOLIJA

Vrlo je vazno da kazemo da je jednoj vagi stalo do vas vise nego sto mozete i da zamislite. Iskrena je prema vama i treba da joj date priliku  cak i ako je sada vase srce zauzeto jer svakako da osoba o kojoj mastate ne zasluzuje vasu ljubav.

 

 RIBE

Ono sto je vrlo vazno jeste da vama dolaze dani kada cete moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima. Sreca ulazi u vas zivot do kraja ovog meseca i posle niza suza cete konacno reci da ste dobili ono sto zelite…

Stranice: 1 2