Ovi znaci silno pate zbog proslosti,ali im sledi mogucnost da pocnu ispocetka sa bivsim!

Ovi znaci silno pate zbog proslosti,ali im sledi mogucnost da pocnu ispocetka sa bivsim!

10. Aprila 2023 0 By Dejana

 Nekada nam je velika greska sto ocekujemo da ce neko da se promeni i da ce neko da shvati  gde gresi.  No, ovi znaci sada jako pate jer im je proslost bila jako bolna,  a opet iskreno zele jos jednu sansu sa bivsim partnerom…

 

  BIK

Zbog proslosti koja je bila ujedno i lepa i bolna vi i dalje patite. Postoji neko do koga vam je i dalje stalo. Velike su sanse da je to osoba koja vam je sada samo bivsa ljubav. To je ono sto moramo da kazemo. Nemojte se nadati i nemojte ocekivati cudo jer su male sanse da je ta osoba ona koja je prava za vas. Dakle, na vama je da nadjete snagu da krenete dalje. Da prosto zaboravite ono sto je bilo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ali, ako je ljubav prava i ako je obostrana imajte  na umu da je moguce da ce naredni period doneti novu sansu za srecu. Nekada su osobe iz nase proslosti one koje su prave za nas a nekada prosto moramo da se pomirimo sa tim da nas ne zasluzuju. Nazalost, vi ste imali to iskustvo da svoju ljubav i svoje srce date nekome ko ne zna da voli bas nikoga, i zato vam je jako tesko.

No,treba da imate na umu da su velike sanse da je ta osoba u medjuvremenu shvatila koliko vi vredite. Da joj je sada iskreno stalo do vas. Da je zapravo spremna da se bori za to da vam svoju promenu dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je ipak samo na vama. Znajte da dolaze dani kada sve moze da se promeni i kada cete moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste mastali. Moguce je da ce doci do pomirenja sa osobom iz proslosti i da cete vas dvoje nastaviti tamo gde ste stali. Odluka je na vama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2