Tokom naredne dve sedmice:Ovan srecan,Rak raspolozen,Lav se kaje…

Tokom naredne dve sedmice:Ovan srecan,Rak raspolozen,Lav se kaje…

12. Aprila 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ovo ce biti dani kada ce sve doci na svoje. Vazno je da kazemo da postoji neko kome ste vazni i dragi i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze. Sve ostalo zavisi od vas, imacete srece onoliko koliko budete imali volje da se borite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Emocije ce vam biti na prvom mestu tokom naredne dve sedmice. Vi cete silno zeleti da imate nekoga ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Moramo da kazemo da je vazno da ne obecavate sto ne mozete ispuniti. Odluka je na vama.

 

STRELAC

Vazno je da znate sta je ono sto zelite. Ko je osoba koju volite i da se ponasate u skladu sa tim. Itekako je moguce da ce doci do toga da se uverite da vas neko voli. Razmislite o svemu, bice ovo dan kada zaista mnogo toga moze da dodje na svoje.

 

 JARAC

Ovo ce biti dani za radost. To je ono sto moramo da kazemo. Dolaze vam dani za promene i dani kada ce doci do toga da vam neko svoju ljubav dokaze i pokaze. Nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. To je vrlo vazno.

 

 VODOLIJA

Moramo da kazemo da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da se bori za vas i da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Samo nemojte davati laznu nadu ako vec niste spremni da sa tom osobom imate nesto vise. Ona ne zeli zabavu…

 

 RIBE

Konacno vam sledi period za radost. To je ono sto moramo da kazemo. Neko ste ko je prosao mnogo toga i koga cekaju promene koje sada ne ocekuje… Razmislite o svemu, i imajte na umu da nekad zadnji pokusaj vodi do cilja.

Stranice: 1 2