Dnevni horoskop za petak,14.april: Carobnih 24.sata sledi ovom  znaku zodijaka!

Dnevni horoskop za petak,14.april: Carobnih 24.sata sledi ovom znaku zodijaka!

13. Aprila 2023 0 By Dejana

VAGA

Ono sto je bitno da kazemo kada je u pitanju ovaj petak jeste da cete shvatiti da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite i sve ce doci na svoje. Slede promene.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Konacno, ovo ce biti dan za vas. Dan kada bi ste mogli da se uverite u neciju ljubav. Samo je vazno da cinite onako kako vam nalaze srce jer od vas zavisi koliko cete srece imati u danima koji su pred nama. Ovo ce biti petak kada zelje postaju stvarnost.

 

STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovo biti prilika da se uverite u to da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju emociju dokaze i pokaze na delu. Nemojte odustajati od onog sto naumite. Pustite neka vas vodi srce.

 

JARAC

Vrlo je moguce da cete u danu koji je pred nama konacno pronaci svoju srecu. Dakle, sledi dan za ljubav i trenuci kada sve moze da dodje na svoje. Nemojte da dozvolite da vam bilo ko prica kako cete ziveti i koga cete voleti.

 

VODOLIJA

Moguce je da cete u danu koji je pred nama saznati jednu veliku vest. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav  dokaze i pokaze. Nekome ste vazni i dragi i spreman je da vam svoju ljubav pokloni na dlanu.

 

RIBE

Petak koji je pred nama nece doneti ono sto zelite. Ali, to ne znaci da ce vam biti tesko. Samo je jako vazno da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite. Slede dani za promene i dani kada cete nauciti lekciju na tezi nacin…

Stranice: 1 2