Dnevni ljubavni horoskop za petak,14.april:Neko mora da slusa glas razuma!

Dnevni ljubavni horoskop za petak,14.april:Neko mora da slusa glas razuma!

13. Aprila 2023 0 By Dejana

 Jos jedan petak je pred nama,ali moramo da kazemo da ce jednom znaku biti jako talican kada je u pitanju ljubav!

 

 OVAN

Petak koji sledi ce biti prilika da se uverite u to da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ako ste spremni za novu ljubav imajte na umu da ovaj petak moze da vam je donese.

 BIK

Konacno cete i vi moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Samo se fokusirajte na ono sto zelite i slusajte glas svog srca.

 

BLIZANCI

Petak koji je pred nama ce biti prilika da se fokusirate na sebe i na svoje zelje. Vi ste znak koji je dugo patio zbog ljubavi ali konacno je sve to iza vas. Sledi vam dan za romansu i dan kada cete konacno moci da kazete da vam je neko svoje emocije dokazao i pokazao na delu.

RAK

Sve je u redu. Dugo ste cekali da vam se desi prava ljubav i nema nimalo sumnje da cete konacno moci da kazete da je do toga i doslo. Bice ovo petak za srecu koju ste bez imalo sumnje i zasluzili. Slusajte svoje srce.

 

LAV

Samo se fokusirajte na ono sto vase srce zeli i idite ka svom cilju. Prosli ste mnogo toga ali napokon su pred vama dani za ljubav. Postoji neko ko je spreman da vam bude oslonac i podrska u svemu. Srece vam ni u kom slucaju nece faliti u danu pred nama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DEVICA

Uzivajte u svemu sto sledi. Ljubav ce vama biti na prvom mestu u danu koji je pred nama. Sreca je konacno na korak od vas i nece vam faliti emocija. Samo slusajte svoje srce jer ono ume i zna da se izbori za ono do cega mu je stalo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2