U naredna 72 sata  Lav nervozan, Skorpija ponosna i srecna!

U naredna 72 sata Lav nervozan, Skorpija ponosna i srecna!

16. Aprila 2023 0 By Luca

OVAN

Dragi ovnovi situacija na planu vase veze se bukvalno menja iz dana u dan. Na planu vase veze se stalno nesto desava, ali u poslednje vreme zaista postoji previse negativnih desavanja u vasoj vezi. Naravno da je sve to zbog toga sto ni vi, a ni vasa voljena osoba ne zelite da pristanete na kompromise. Vi nesto morate uciniti kako bi vasu vezu vratili na put uspeha.

BIK

Dragi bikovi desavanja koja vas ocekuju danas ce vam u mnogome ispuniti ocekivanja. Istina je da vas danas ocekuju manji problemi na poslu, medjutim, vas isto tako danas ocekuje i mnogo razloga za srecu na drugim planovima vaseg zivota.

BLIZANCI

Dragi blizanci trebate se posvetiti sreci voljene osobe. Naime, vasa voljena osoba smatra da je vise ne volite i to samo zbog toga sto joj u poslednje vreme ne poklanjate dovoljno vremena i paznje. Pokusajte dokazati voljenoj osobi vasu ljubav na neki nacin. Nemojte nista prepustati slucaju.

RAK

Dragi rakovi nece vam biti lako danas. Naime, danas vam zvezde nece biti naklonjene i zbog toga vas ocekuju desavanja koja vam se ni malo nece dopasti. Vas narucito mnogo problema danas ocekuje na poslu i to sve zbog nekih postupaka vasih kolega.

LAV

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

Dragi lavovi desavanja koja vas ocekuju danas ce vam stvoriti nervozu. Vas danas veliki problemi ocekuju na poslu, a sem toga vas ocekuje i manja rasprava sa vasom voljeom osobom. Pred vama je dan koga cete zeleti samo sto pre da zaboravite.

DEVICA

Drage device jedna osoba koju vi smatrate prijateljom vas zeli kraj sebe. Ta osoba je prosto svesna vasih kvaliteta i zbog toga ona smatra da ste vi ”prava” osoba za nju. Medjutim, toj osobi nedostaje hrabrosti kako bi vam istinu saopstila u lice.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2